Äänikirjat ilmaiseksi - Hyödynnä tutustumisjaksot

Katso tarjoukset

Katso tarjoukset äänikirjapalveluista ja lue lisää tietoa mikä palveluista voisi sopia sinulle.

Vertaile

Vertaile vaihtoehtoja mistä voi kuunnella äänikirjoja. Vertaile hintoja, hyödynnä ilmaiset kokeilujaksot ja kokeile eri palveluita.

Kuuntele äänikirjoja

Kun olet löytänyt sinulle parhaimmin sopivan äänikirjapalvelun, niin voit jatkaa sen tilausta ja kuunnella haluamiasi äänikirjoja.

Vertailupalvelu vertailee palvelut puolestasi

Äänikirjat voit kuunnella useasta palvelusta

Äänikirjat ovat suosittuja ja niiden kuuntelu on lisääntynyt merkittävästi. Äänikirjoja on mahdollista kuunnella usean palvelun kautta. Useissa palveluissa on 14 päivän tai 30 päivän ilmainen kokeilujakso.

Ilmaisjaksot ja kokeilujaksot kannattaa hyödyntää, sillä saat käsityksen siitä, kuinka palvelu toimii ja mitä kirjoja siellä on sisältönä.

Sinun kannattaa siis kokeilla useaa äänikirjapalvelua, ellet heti löydä sellaista johon olet täysin tyytyväinen. Ellet halua maksaa kokeilujakson jälkeen, niin peruuta tilauksesi ennen kuin ilmainen jakso loppuu.

Äänikirja antaa sinulle aikaa

Äänikirja antaa sinulle aikaa, sillä voit kuunnella äänikirjoja samalla kuin teet muita askareita. Voit esimerkiksi hoitaa kotonasi arjen askareita samalla kun kuuntelet äänikirjoja.

Äänikirjojen kuuntelu on myös suosittua treenaamisen aikana. Saat samalla kehitettyä mieltäsi, kun harjoittelet.

Äänikirjat ovat myös mukavia matkakumppaneita. Automatkat sujuvat paljon nopeammin, kun kuuntelet jotain mukaansa tempaavaa kirjaa. Myös matkustaminen muuten on mukavaa sillä sinun on mahdollista ladata kirjoja kuunneltavaksi vaikka et olisikaan nettiyhteyden päässä matkallasi.

Rankan päivän jälkeen on mukava levätä ja voit kuunnella vaikka lempikirjaasi juuri ennen nukkumaan menoa.

Äänikirjat antavat sinulle lisää aikaa. Sinä päätät missä ja miten.

Vertaile äänikirjat ja äänikirja palvelut helposti

Katso äänikirjatarjoukset

Äänikirjoissa ja äänikirjapalveluissa on vaihtuvia tarjouksia. Yleensä uusi käyttäjä saa äänikirjapalveluun 14 päivän tai kuukauden ilmaisjakson, jonka aikana palvelua on mahdollista testata.

Klikkaamalla banneria pääset katsomaan tarjouksen ja voit lukea paremmin tietoa äänikirjapalvelusta.

Katso alta sivumme kautta löytyvät tarjoukset äänikirjoista ja äänikirjapalveluista.

Kannattaako ostaa äänikirjoja vai onko äänikirjat edullisempi kuunnella palvelun kautta?

Äänikirjoja on mahdollista ostaa erikseen tai kuunnella jonkin palvelun kautta. Markkinoilla olevat äänikirjapalvelut ovat kasvattaneet suosiotaan koko ajan ja nykyään äänikirjoja kuunellaan todella paljon. Yleisesti ottaen sinun kannattaa hyödyntää kaikkien palveluiden ilmaisjaksot, kokeilla palvelua ja käydä löytyykö palvelun kautta äänikirjoja, joita haluat kuunnella.

Kirjojen ostaminen palveluiden kautta on mahdollista ja jos sinulla on jonkin palvelun kuukausitilaus, niin saat mahdollisesti joka kuukausi krediittejä käytettäväksi, joilla voit lunastaa kirjoja kuunneltavaksi.

Todellisuudessa, jos ostat jonkin palvelun kautta ensimmäiset äänikirjasi, niin tulet käyttämään palvelua myös jatkossa. Ostamasi äänikirjat säilyvät yleensä tilisi alla, mutta usean äänikirjapalvelun käyttö voi olla epäkäytännöllistä. Tosin jos löydät tiettyjä kirjoja vain jostain palvelusta, niin sinun kannattaa tilata palvelu siksi aikaa, että saat kuunneltua haluamasi kirjan.

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on Vertailupalvelu?

Vertailupalvelu on palvelu, jonka kautta sinun on mahdollista vertailla palveluita ja tuotteita ja saada säästöä.

Miten vertailen palveluita?

Valitse aluksi mitä haluat vertailla. Näet selkeästi vaihtoehtosi voit vertailla useita palveluja, jos haluat.

Mitä kaikkea voin vertailla?

Voit vertailla palvelussamme:

Lainoja
Puhelinliittymiä
Sähkösopimuksia
Lehtitarjouksia
Treffipalstoja
Yrityslainoja
Nettikyselyitä
Äänikirjoja
Suoratoistopalveluita

Miten säästän palvelun avulla?

Voit säästää palvelun avulla esimerkiksi kilpailuttamalla sähkösopimuksesi uusiksi tai uudelleenrahoittamalla tai yhdistämällä lainasi. Säästösi voi olla merkittävä vuositasolla, joten sinun kannattaa vertailla edullisemman hinnat jo tänään.

Maksaako palvelun käyttö jotain?

Vertailupalvelu.fin käyttö on ilmaista ja voit vertailla vaikka kaikki sivustoltamme löytyvät palvelut.