Katso tarjoukset

Katso liittymätarjoukset suoraan operaattorilta tai vertaile kaikkia liittymä yhdestä taulukosta.

VERTAILE edullisin

Vertaile mikä liittymä on sinun käytölläsi edullisin. Muista katsoa, että liittymässä on sopiva nopeus käyttöösi ja että siinä on tarvitsemasi rajattomat palvelut.

Valitse paras liittymä

Valitse paras liittymä omaan käyttöösi ja tilaa liittymä helposti. Tilattuasi liittymän saat SIM-kortin postissa muutaman päivän kuluttua.

Vertailupalvelu vertailee palvelut puolestasi

Liitymävertailu säästää rahaa

Liitymävertailu on helppo ja se säästää rahaa nopeasti. Näet helposti eri liittymät ja niiden hinnat, sekä pystyt vertaamaan niiden ominaisuuksia keskenään. Näin näet sinulle parhaan liittymän todella helposti.

Jos sinulla on ollut jonkin määräaikainen etu liittymässäsi ja se on nyt loppumalla, niin silloin on täydellinen aika vertailla uutta liittymää käyttöösi.

Voit myös vaihtoehtoisesti katsoa operaattoreiden tarjoukset suoraan heidän sivuiltaan. Mikä vain on mielestäsi helpointa.

Halvin puhelinliittymä

Halvin puhelinliittymä on edullinen käyttää joka kuukausi. Jos puhut paljon, niin valitse liittymä, jossa on rajaton puhe. Jos tarvitse nopeaa liittymää, niin valitse se nopeuden perusteella.

Nykyään useat liittymät ovat toistaiseksi voimassa olevia ja sinulla on etujakso hinnassa (12 kk tai 24 kk), jonka ajan liittymäsi on edullinen. Voit kuitenkin aina vaihtaa liittymäsi toiseen, jos jostain syystä et ole tyytyväinen nykyiseen liittymääsi. Sinun kannattaakin aina seurata, kuinka paljon maksat liittymästäsi ja mikä on nykyinen hintataso markkinoilla.

Halvin puhelinliittymä löytyy joka tapauksessa vertailemalla. Ja jos jostain syystä et ole tyytyväinen valintaasi, niin voit aina vaihtaa liittymäsi toiseen.

Mikä puhelinliittymä sopii minulle?

Puhelinliittymä kannattaa valita käyttösi mukaan. Jos haluat tietyn nopeuden mobiiliyhteyteesi, niin sinun kannattaa aloittaa valinta siitä. Peruskäyttöön älypuhelimilla riittää mainiosti 10M liittymä ja nopeampaa liittymää kaipaaville 150M liittymä on yleensä jo tarpeeksi nopea.

Liittymä on mahdollista ottaa rajattomalla datalla ja rajattomalla puheella. Jos käytät älypuhelinta, niin rajaton data kannattaa valita puhelimeen. Lapsien ensimmäiset liittymät sisältävät yleensä perusnopeudella olevan rajattoman netin ja puhelut laskutetaan puhuttujen minuuttien mukaan. Tällainen liittymä on hyvä myös niille, jotka puhuvat vähän, eivätkä tarvitse nopeaa mobiilidataa.

Jotkut ihmiset haluavat vielä liittymän ilman nettiä, sillekin voi löytyä muutama vaihtoehto. Silloin haetaan liittymää, jossa on mahdollisimman edullinen kuukausimaksu ja puhelut laskutetaan käytön mukaan. Näissä tapauksissa paljon puhuville rajattomat liittymät tulevat halvemmiksi. Edullisella liittymässä voi olla rajattoman puheen lisäksi myös rajaton netti, vaikka tätä ei tarvitsekaan.

Perusliittymäksi ihmiselle riittää yleensä n. 150M nopeudella oleva rajattoman netin ja puheen liittymä. Tällaisen saa riippuen tarjouksista n. 20 eurolla kuukaudessa. Jos sinulla useita liittymiä taloudessasi, niin voit kilpailuttaa ne kaikki saadaksesi edullisen kokonaisuuden käyttöönne.

Jos sinulle on laitteita jotka tarvitsevat mobiilidataa (esim. riistakamera, valvontakamera, ohjattava ilmalämpöpumppu), niin voit valita liittymäksesi laitenetin, johon sopiva liittymä löytyy melkein jokaiselta operaattorilta.

Liittymät - Mikä operaattori sopii käyttöösi

Mikä operaattori sinun kannattaa valita liittymällesi? Sinulla on varmasti ollut puhelinliittymä käytössä jo niin pitkään, että tiedät ainakin yhden operaattorin, jonka verkko toimii moitteettomasti siellä missä tarvitset liittymää. Jokaisella operaattorilla on kattava verkko, jotta voit puhua puhelimella lähes koko Suomessa, mutta mobiilidata voi olla merkittävästi hitaampi jollain operaattoreilla jossain kohdissa. Jos vaihdat operaattoria niin testaa, että puhelut kuuluvat hyvin ja tarkasta mobiilidatan nopeus.

Mikäli satut asumaan jonkin operaattorin katvealueella, niin puhelinliittymä voi välillä menettää yhteyden sisätiloissa. Jos minkään muun operaattorin verkko ei toimi alueellasi ja puhelimesi toimii moitteettomasti ulkona, niin voit harkita ulkoista vahvistusantennia kuuluvuuden parantamiseksi sisätiloissa.

Kun tilaat puhelinliittymän netistä, niin voit huoletta koittaa puhelin kuuluvuutta. Jos liittymä ei jostain syystä sovi sinulle tai toimi odotustesi mukaisesti, niin voit palauttaa sen ja kokeilla toista operaattoria tai palata tutun operaattorin verkkoon.

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on Vertailupalvelu?

Vertailupalvelu on palvelu, jonka kautta sinun on mahdollista vertailla palveluita ja tuotteita ja saada säästöä.

Miten vertailen palveluita?

Valitse aluksi mitä haluat vertailla. Näet selkeästi vaihtoehtosi voit vertailla useita palveluja, jos haluat.

Mitä kaikkea voin vertailla?

Voit vertailla palvelussamme:

Lainoja
Puhelinliittymiä
Sähkösopimuksia
Lehtitarjouksia
Treffipalstoja
Yrityslainoja
Nettikyselyitä
Äänikirjoja
Suoratoistopalveluita

Miten säästän palvelun avulla?

Voit säästää palvelun avulla esimerkiksi kilpailuttamalla sähkösopimuksesi uusiksi tai uudelleenrahoittamalla tai yhdistämällä lainasi. Säästösi voi olla merkittävä vuositasolla, joten sinun kannattaa vertailla edullisemman hinnat jo tänään.

Maksaako palvelun käyttö jotain?

Vertailupalvelu.fin käyttö on ilmaista ja voit vertailla vaikka kaikki sivustoltamme löytyvät palvelut.