Katso tarjoukset

Katso tarjoukset sähköstä tai kilpailuta sähkösopimuksesi.

Vertaile

Vertaile vaihtoehtoja sähkösopimukselle. Vertaile hintoja ja valitse sopimus minkä teet.

Tee sähkösopimus

Kun olet löytänyt edullisimman sähkösopimuksen, niin tee uusi sähkösopimus.

Vertailupalvelu vertailee palvelut puolestasi

Sähkövertailu säästää rahaa

Vertailemalla sähkön hintaa voit säästää merkittävästi riippuen kulutuksestasi. Jos asut kerrostalossa tai kulutuksesi on vähäistä, niin säästösi on pienempää, mutta silloinkin sinun kannattaa kilpailuttaa sähkösi. Pienelläkin kulutuksella voit saada säästöä useita kymmeniä euroja vuodessa, jos säästät esimerkiksi kuukausittaisissa perusmaksuissa.

Kun asut omakotitalossa tai sähkönkulutuksesi on merkittävää, niin sähkön kilpailuttaminen on vieläkin tärkeämpää. Tekemäsi sähkösopimus voi säästää sinulta useita satoja euroja vuodessa ja jopa yli tuhat euroa sopimuskautena.

 

Vertaile sähkösopimuksia

Sähkösopimuksia kannattaa vertailla mahdollisimman laajasti, jotta saat selville, mistä saisit halvinta sähköä.

Muista vertailla myös sähkösopimuksen kuukausittaisia perusmaksuja, mikäli kulutuksesi on pientä. Jos sähkön kulutuksesi on suurta, niin muista vertailla hintoja kulutuksesi mukaan. Jos sinulla on aikasähkö, niin yö- ja päiväsähkön kulutuksesta on hyvä olla selvillä.

Olemme listanneet tähän palveluita, joiden kautta sinun on mahdollista vertailla mahdollisimman monta sähköyhtiötä yhdellä kertaa. Päivitämme listaa jatkuvasti.

Sähkömittari

Sähkömittarin kautta voit vertailla useita sähköyhtiöitä helposti ilmoittamalla vain kulutuksesi. Vertaile itsellesi parempi sähkösopimus.

Zmarta sähkövertailu

Zmartan avulla vertailet sähkösopimuksen nopeasti. Katso minkä hintaista sähköä saisit juuri nyt. Voit säästää merkittävästi vuositasolla.

Katso sähkötarjoukset

Vaihtuvia sähkötarjouksia on vuoden aikana useita. Olemme koonneet tähän kohtaan kaikki sivustomme kautta saatavat sähkötarjoukset yhdeksi kokonaisuudeksi.

Klikkaamalla banneria pääset katsomaan tarjouksen ja näet paremmin tietoa sähkösopimuksesta.

Katso alta sivumme kautta löytyvät sähkötarjoukset

Koska kannattaa kilpailuttaa sähkösopimus?

Sähkösopimuksen kilpailuttamiselle ei ole huonoa tai hyvää aikaa. Jos sinulla on määräaikainen sopimus, niin sinun on mahdollista kilpailuttaa sopimuksesi uudelleen 90 päivää ennen kuin edellinen sopimuksesi loppuu. Voit myös vertailla sähkön hintaa kesken nykyisen sopimuskautesi, jotta saat käsityksen millä tasolla markkinahinnat liikkuvat.

Hinnat muuttuvat esimerkiksi sen mukaan, miten sateinen vuosi on ollut ja miten kulutustaso vaihtelee. Esimerkiksi kylmänä talvena kulustustaso nousee ja sähkön hinta kallistuu. Usein voit kuitenkin saada seuraavan sähkösopimuksesi edullisesti, jos olet joutunut maksamaan hieman enemmän nykyisellä sopimusjaksollasi.

Hyvänä muistisääntönä on kilpailuttaa sähkösopimus joka kerta, kun sopimuksesi on loppumassa. Älä tee suoraan uutta sopimusta nykyisen sähköyhtiösi kanssa vaikka saisit heiltä houkuttelevan kuuloisen tarjouksen. Vertaile aina hintoja ja tee päätös vasta sitten.

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on Vertailupalvelu?

Vertailupalvelu on palvelu, jonka kautta sinun on mahdollista vertailla palveluita ja tuotteita ja saada säästöä.

Miten vertailen palveluita?

Valitse aluksi mitä haluat vertailla. Näet selkeästi vaihtoehtosi voit vertailla useita palveluja, jos haluat.

Mitä kaikkea voin vertailla?

Voit vertailla palvelussamme:

Lainoja
Puhelinliittymiä
Sähkösopimuksia
Lehtitarjouksia
Treffipalstoja
Yrityslainoja
Nettikyselyitä
Äänikirjoja
Suoratoistopalveluita

Miten säästän palvelun avulla?

Voit säästää palvelun avulla esimerkiksi kilpailuttamalla sähkösopimuksesi uusiksi tai uudelleenrahoittamalla tai yhdistämällä lainasi. Säästösi voi olla merkittävä vuositasolla, joten sinun kannattaa vertailla edullisemman hinnat jo tänään.

Maksaako palvelun käyttö jotain?

Vertailupalvelu.fin käyttö on ilmaista ja voit vertailla vaikka kaikki sivustoltamme löytyvät palvelut.